Ανθοθεραπεία

Ο Όμορφος Κόσμος διοργανώνει νέα εκπαίδευση με αλληλογραφία στην Ανθοθεραπεία για τα Ιάματα Μπάχ  με  δυνατότητα  και Αγγλικού Διπλώματος αναγνωρισμένο από το International College of Holistic Medicine και το International Institute for Complementary Therapists και δεύτερο κύκλο επαγγελματικής εκπαίδευσης στα Αυστραλιανά (Bush) ,Καλιφορνέζικα , Ιάματα απο ορχιδέες (Living Tree Orchids) και στα Μπαχ

ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ – ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ ΜΠΑΧ (Bach)

aromatotherapy-1Α. Επίπεδο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης
Πριν από εξήντα και πλέον χρόνια, ο διακεκριμένος ιατρός και ερευνητής Δρ. Έντουαρντ Μπαχ ανέπτυξε ένα καινούργιο είδος θεραπείας, την «Ανθοθεραπεία», η οποία αντιμετωπίζει τους ψυχικούς και συναισθηματικούς παράγοντες ως αιτίες της νόσου.

Η Ανθοθεραπεία του Μπαχ δεν ερευνά τα φυσικά συμπτώματα της ασθένειας, αλλά ενδιαφέρεται για τις ψυχικές και τις συναισθηματικές καταστάσεις που κρύβονται πίσω της, στοχεύοντας στη θεραπεία ακριβώς αυτών των συμπτωμάτων.

Επιχειρεί, δηλαδή, να θεραπεύσει την Ψυχή του ασθενή. Η δύναμη της ανθοθεραπείας βρίσκεται στην ικανότητά της να εξομαλύνει τις ψυχικές διαταραχές και να επιλύει τις εσωτερικές μας συγκρούσεις, καθώς και να βελτιώνει τα σωματικά συμπτώματα που έχουν αναγνωρίσιμες ψυχικές αιτίες ή συμπτώματα.

Μαθήματα εξ αποστάσεως, με αλληλογραφία
Αξιοποιήστε τον ελεύθερο χρόνο με Σπουδές από τον χώρο σας

aromatotherapy-2

Περιληπτικά διδάσκονται: • Επαγγελματισμός και Δεοντολογία • Τα ανθοϊάματα Μπαχ ως Ολιστική Προσέγγιση στη Θεραπεία • Πώς δουλεύουν τα ανθοϊάματα Μπαχ και η προσέγγιση Μπαχ • Μέθοδοι εξοικείωσης με τα ανθοϊάματα • Βρίσκοντας τη σωστή θεραπεία • Κάνοντας Διάγνωση • Τεχνικές Διάγνωσης • Τα 38 ανθοϊάματα Μπαχ.

• Κάθε αποστολή περιλαμβάνει: Ύλη & Τεστ ερωτήσεων

aromatotherapy-3Για να λάβετε το επόμενο πακέτο των μαθημάτων πρέπει να έχετε απαντήσει στο τεστ της προηγούμενης αποστολής και να έχει περάσει χρονικό διάστημα τριών- τεσσάρων μηνών το ανώτερο. Γίνονται 4 εργασίες σε σύνολο 12 μαθημάτων. Λαμβάνετε 3 μαθήματα με τις ερωτήσεις τους, τις στέλνετε σε μας προς διόρθωση και μετά σας αποστέλλουμε τα επόμενα 3 μαθήματα κ.ο.κ.. Κάθε 3 μαθήματα ,έχετε μια τηλεφωνική ή σκάιπ συνεδρία με την υπεύθυνη του προγράμματος για απορίες και διευκρινήσεις.Απαιτείται τελική εργασία με ιστορικά απο 3 άτομα τουλάχιστον για την απόκτηση του διπλώματος.

Αναγνώριση Αγγλικού Διπλώματος: International College Of Holistic Medicine,
British Holistic Medical Association (BHMA) και από ACONT – the Australian Committee of Natural Therapies Inc., International Institute for Complementary Therapists,
The AmericanAssociation of Drugless Practitioners (AADP) μπορείτε να ζητήσετε να γίνετε μέλη τους με μια ετήσια συνδρομή .

Εγγραφές: κάθε μήνα και όλο τον χρόνο μπορείτε να εγγραφείτε στα προγραμματά μας

Σε κανένα μάθημα δεν υπάρχει κόστος εγγραφής
Διάρκεια εκπαίδευσης: 3- 4 μήνες ( όμως δεν είναι υποχρεωτικό)
Ελληνικό δίπλωμα: 260€ μετρητοίς +συν ΦΠΑ
2 δόσεις x 140€ = 280€ +ΦΠΑ
Αγγλικό δίπλωμα:  135£

*όποιος δεν ξέρει αγγλικά και θέλει εκτός του ελληνικού διπλώματος να αποκτήσει και το αγγλικό ,θα τον βοηθήσουμε να μεταφράσει τις απαντήσεις του στα αγγλικά κι έτσι να αποκτήσει και το αγγλικό δίπλωμα.

* έκπτωση 10% για κάθε άτομο που μας συστήνετε

Β.κύκλος  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Αποτελείται από τα εξής μαθήματα και θα ξεκινήσουν από τον Νοέμβριο του 2018

Α.ΕΜΒΑΝΘΥΝΣΗ ΣΤΑ ΙΑΜΑΤΑ ΜΠΑΧ  με την Εβελυν Δασκαλάκη – ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ και με το εκρεμμές ,την μέθοδο της κιναισθησίας – ΟΡΙΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΌΜΕΝΟΥ  – ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ  ΜΕ ΙΑΜΑΤΑ ΜΠΑΧ

Β.ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΑ ΙΑΜΑΤΑ BUSH ( 40-50 ώρες)

Γ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΑ ΙΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΡΧΙΔΕΕΣ LIVING TREE ORCHIDS (40 – 50 ώρες)


Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές:

Υπεύθυνη: Μαρία-Λεονί Γεωργοπούλου
Τηλ Γραμματείας.:  6945270385     (ώρες¨11.00 πμ – 8.00μμ)
mail: info@omorfoskosmos.org

Τα έσοδα από τα σεμινάρια δίνονται για τα έξοδα του συλλόγου και το πρόγραμμα οικονομικής
ενίσχυσης ευάλωτων ομάδων